Hannas Hälsostudio är en mysig liten studio med en personlig touch. Alla är välkomna och med hjälp av rätt valda redskap just för dig så finner vi en rolig, inspirativ och effektiv träning tillsammans.
träning

Hanna Dahlström

Licensierad medicinsk tränare samt personlig tränare

Hanna har sedan år 2007 ägnat sig åt träning och välmående efter individens behov och önskemål. Hon har haft långt uppdrag med fast anställning på ATG som personlig tränare och hälsocoach där hon hjälpt hundratals med personer med livsstil och träning. Hannas långa erfarenhet och stora intresse av PT-yrket speglar sig i att hon kontinuerligt utbildat sig vidare och hon är även licensierad Medicinsk tränare och hälsopedagog. Inom få yrken blir man sällan fullärd och Hanna har ett fortsatt ett brinnande intresse av att lära sig mer och fortbildar sig
kontinuerligt.

Sedan år 2020 har Hanna tagit steget och startat sin egen Hälsostudio i Kungsängen. Hanna jobbar alltid med noggrannhet och tycker att teknik och helhet är av högsta prioritet. Allt hänger ihop och påverkar vartannat. Det finns tyvärr inga genvägar eller quick fix utan målet är istället att på sikt ändra sina livsstilsvanor.

”Vi måste se till att ta hand om oss själv för annars väntar problem senare i livet…”
Så oavsett om du behöver träna för att sänka ditt blodtryck, gå ner i vikt eller vill bli en starkare löpare så hjälper jag dig.

träning

Att träna och hålla sig i form handlar för mig om att ha en god hälsa och öka sitt välbifennande.

tid

Små förändringar i vardagen har stora effekter på hälsa och välmående. All rörelse räknas! Hur eller var vi rör på oss spelar mindre roll, huvudsaken är att vi rör på oss och gör det med jämna mellanrum. Det finns ingen aktivitet som är bättre än den andra utan den bästa är den som blir av.

kul

Träningen ska vara rolig och det ska kännas värt att träna. Hitta ditt "varför" vill jag träna! Sänk kraven på din prestation och se till att ge dig själv bra självförtroende så blir det roligare att träna.

ORDNINGSREGLER

Hannas hälsostudio är en lite mindre studio med mycket värme och jag tycker det är viktigt att du känner dig trygg och välkommen och jag gillar ordning & reda, så därför är det viktigt att vi har lite ordningsregler.

  • Som medlem blir du inbjuden i en sluten facebook grupp, där bokar du din träningstid och där skriver jag oxå löpande information. För att vi ska behålla den mysiga känslan på studion så får man träna max 8 personer samtidigt
  • När du vilar är det viktigt att du låter andra använda maskinen emellan
  • Gör rent maskiner/vikter/mattor efter dig
  • Endast inomhus skor eller strumpor
  • Är ni många på gymmet använd egna hörlurar
  • Stanna hemma om du är sjuk
  • Släck lampor och stäng fönsterna om studion blir tom när du lämnar
  • Öppettider 6-22 (löpbandet får användas från kl.07.00) 

intag

Hälsosamma matvanor bidrar till en god hälsa under hela livet och kan minska risken för flera folksjukdomar. Att bry sig om vad man äter är att att ge kroppen de byggstenar som den behöver för att fungera optimalt. Det handlar om balans, kvalite och smarta val. Det finns inga måsten eller förbud! Du bestämmer!

träning

Jag tränar för att funka och kunna göra de sakerna jag vill i mitt liv. Och jag vill ha ett aktivt liv, minska risken för sjukdomar och hålla länge. Kort och gott, investera i dig själv nu och ta dig tid att träna!

rörelse

Eftersom fysisk rörelse har effekt på stress, smärta och välmående så kan den vara den viktigaste påverkbara faktorn för en hälsosammare livsstil. Du själv styr hur du vill må!

Rutiner

Jag kan hjälpa dig att skapa hållbara rutiner, både i din träning och med din kost. Att skapa nya rutiner tar tid och kan vara skönt att få hjälp med.