Spinehealth kiropraktik

Sedan årskiftet 2020-21 har Hanna ett nära samarbete med leg. Kiropraktorn Pernilla Printzell på Spinel Health i Kungsängen.

Tanken är att kunna erbjuda kunderna en helhetslösning med behandling, rehab och träning, där tränare och kiropraktor har ett nära samarbete. http://www.spinehealth.se

ATG 

Sedan 2015 har Hanna varit med som fystränare för ATG talang. Talangerna ska göra SOKs fystester vilket Hanna förbereder dem inför och sen även utför testerna när det är dags. I ATG talang så ingår mellan 6 och 8 ryttare fördelat på hopp-, dressyr- och fälttävlansryttare (minst 2/diciplin) med mästerskap i sikte som får stöd under ett år och kunskap för framtiden. I satsningen ingår ett mentorskap, individuellt träningsstöd samt fyra avsuttna obligatoriska träffar.   

kRAUTA

 

Ladan – en plats utanför Kungsängen som verkligen är en mysig plats att umgås på. Här finns café, butiker, djur, odlingsplatser och härliga miljöer att umgås på. Våren 2022 var Hanna med och invigde ett utomhusgym som Ladan och K-rauta hade som projekt. Hannas hälsostudio har även varit med och skapat träningsstationer på  skogsslingan som går från Kungsängen ut till Ladan. Mysig stig som hela familjen kan gå och då lägga in lite pulshöjande träning längs vägen. 

Spela videoklipp