Bålsta Centrum

Träning för dig som bor i Bro

Letar du efter en mångsidig träningsanläggning i Bro? Upptäck Hannas Hälsostudio, din destination för en hälsosam och aktiv livsstil. Vår anläggning erbjuder en rad träningstjänster som passar både nybörjare och erfarna fitnessentusiaster.

Vi erbjuder ett brett utbud av gruppträningspass, inklusive yoga, pilates, styrketräning och konditionsträning, alla ledda av erfarna instruktörer. För den som föredrar individuell träning har vi moderna träningsmaskiner och fria vikter tillgängliga. Vårt team av certifierade personliga tränare finns också till hands för att skräddarsy träningsprogram som passar dina specifika mål och behov.

Vid Hannas Hälsostudio strävar vi efter att skapa en välkomnande och motiverande miljö där alla kan trivas och nå sina fitnessmål. Oavsett om du vill bygga muskler, öka flexibiliteten eller förbättra din kondition, så finns resurserna och stödet här för att hjälpa dig på vägen till en hälsosammare livsstil.

Kom och upplev det bästa av träning i Bro på Hannas Hälsostudio. Kontakta oss idag för att börja din resa mot bättre hälsa och välbefinnande!

kONTAKT

Kom i kontakt med Hanna idag och få hjälp med din träning!